Skip to content

אוהבים חצילים? קבלו את הגרסה המפתיעה לסלט הכי פופולרי במזרח התיכון

  • by

[ad_1]

מרכיבים

• 2 חצילים גדולים
• 1 כוס טחינה גולמית
• כפית מלח
• שמן זית לעיטור
• צנוברים קלויים לעיטור

למתכונים נוספים של השפית שפרה נחום – לחצו כאן

אופן ההכנה

• שוטפים את החצילים היטב, מנגבים בנייר סופג ומניחים על להבה גדולה בכיריים. צורבים את החציל עד שהוא מתרכך (בערך 6 דקות). כל 2 דקות מסובבים אותו כדי שיתרכך מכל הכיוונים. מניחים את החצילים 10 דקות בצד.

• לאחר 10 דקות מסירים את העוקץ, מכניסים את החצילים עם הקליפה לקערה, מוסיפים כוס טחינה גולמית, 2 כפות שמן זית, כפית מלח וטוחנים לממרח בעזרת בלנדר מוט. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר.

למתכונים נוספים של השפית שפרה נחום – לחצו כאן

• לאחר שעה, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לקופסה ומכסים במכסה. בעת ההגשה מזלפים שמן זית ומפזרים מעל צנוברים קלויים.

בתיאבון

צפו במתכון המלא 

[ad_2]

Source link

כתיבת תגובה