[ad_1]
חג הפסח עוד רגע כאן והשפית נועם זיגדון כבר מתכוננת עם המתכון המנצח שלה והפעם לשוקובו אישי שתאמינו או לא אבל גם הוא כשר לפסח, אז למה אתם מחכים? המתכון המלא לפניכם
• ½ קופסא שוקולד השחר.
• להכניס לשקית זילוף.
• למלא תבנית סיליקון כדורים קטנים להכניס למקפיא.
לספר המתכונים של נועם זיגדון לחצו כאן
לעוגה :
• 3 ביצים M.
• חצי כוס סוכר.
• קורט מלח.
• חצי כפית תמצית שקדים.
• 2 כוסות שקדים טחונים.
• כף גדושה קונפלור.
• חצי שקית אבקת אפיה.
• להקציף את הביצים עם הסוכר התמצית שקדים והמלח לקצף תפוח ובהיר.
• להפסיק את פעולת המיקסר.
• בתנועת קיפול להוסיף את הקורנפלור האבקת האפיה והשקדים הטחונים.
• לצקת בתבנית בנונית משומנת.
• לאפות בתנור שחומם מראש על 180° כ-10 דקות.
• לקרר היטב.
• בעזרת קורצן לקרוץ 15 עיגולים.
• את השארית של העוגה לפורר לפרורים.
לקצפת
• 1 כוס שמנת מתוקה.
• כף גדושה אינסטנט פודינג וניל.
• 1 כף סוכר.
• להקציף לקצף יציב.
• על בסיס עוגיה להניח שוקולד קפוא לזלף קצפת ולגלגל בפירורים.
לספר המתכונים של נועם זיגדון לחצו כאן
[ad_2]
Source link