[ad_1]
• 1 בצל גדול קצוץ.
• 1 תפוח אדמה מבושל ומעוך.
• 3 גזרים מבושלים ומעוכים.
• 3 קופסאות טונה סחוט משמן.
• 4 שיני שום כתוש.
• צרור פיטרוזליה.
• 3 ביצים L.
• ½ כפית כמון.
• ½ כפית כורכום.
• ¼ כפית פלפל שחור.
• 1 כפית מלח.
• 4 כפות פירורי לחם/קמח מצה.
• 1 כף מיונז.
קמח – לציפוי
• לערבב היטב לעיסה אחידה.
• להניח בצד כרבע שעה.
• לספיגת נוזלים וטעמים.
• יוצרים מהעיסה כדורים קטנים.
• טובלים בקמח מנופה.
• מטגנים במחבת עם שמן.
לרוטב
• ¼ כוס שמן.
• 4 שיני שום כתוש.
• 1 גמבה אדומה קצוצה דק.
• 1 פלפל כתום.
• 1 כוס מים.
• כוסברה קצוצה.
• ¼ כף מרק עוף.
• פלפל שחור.
• כורכום.
• כמון.
• מלח.
• לחמם סיר שטוח עם מעט שמן.
• להוסיף את השום והכורכום לחמם כ-2 דקות.
• להוסיף מים ואת הגמבות.
• לתבל.
• לבשל על אש נמוכה כרבע שעה.
• להוסיף את הקציצות המטוגנות לרוטב להוסיף מים במידת הצורך.
• לפזר כוזברה קצוצה.
• לבשל כעשר דקות.
צפו במתכון המלא
The post עשו צילום מסך: כך תכינו קציצות טונה מקופסת שימורים appeared first on עכשיו 14.
[ad_2]
Source link