[ad_1]
• 2 חצילים גדולים
• 1 כוס טחינה גולמית
• כפית מלח
• שמן זית לעיטור
• צנוברים קלויים לעיטור
למתכונים נוספים של השפית שפרה נחום – לחצו כאן
• שוטפים את החצילים היטב, מנגבים בנייר סופג ומניחים על להבה גדולה בכיריים. צורבים את החציל עד שהוא מתרכך (בערך 6 דקות). כל 2 דקות מסובבים אותו כדי שיתרכך מכל הכיוונים. מניחים את החצילים 10 דקות בצד.
• לאחר 10 דקות מסירים את העוקץ, מכניסים את החצילים עם הקליפה לקערה, מוסיפים כוס טחינה גולמית, 2 כפות שמן זית, כפית מלח וטוחנים לממרח בעזרת בלנדר מוט. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר.
למתכונים נוספים של השפית שפרה נחום – לחצו כאן
• לאחר שעה, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לקופסה ומכסים במכסה. בעת ההגשה מזלפים שמן זית ומפזרים מעל צנוברים קלויים.
צפו במתכון המלא
[ad_2]
Source link